h1

Pomladni dan 2006

september 19, 2006
POMLADNI DAN 2006
AKTIVNOSTI Fotografski natečaj – mednarodni 1. mesto (Srednja šola): Miha Kolar (2f)ČESTITAMO!

 

  • V petek, 24. marca so štiri dijakinje 2.f razreda zastopale našo šolo na srečanju mladih v Državnem zboru. Za srečanje so pripravile govor, ki so ga predstavile v okviru pouka sociologije pri profesorici Renati Boštjan.

  • V začetku aprila so dijaki debatnega kluba Gimnazije Ravne na Koroškem pod mentorstvom profesorice Milene Gagič predstavili debato na temo »EU bi morala prepovedati prodajo izdelkov, ki jih proizvajajo otroci mlajši od 14 let!«. Debato so si ogledali dijaki 3. letnikov izbirnih predmetov.

  • Aktivnosti potekajo tudi v okviru pouka. Pri geografiji so izvedli tekmovanje skupin na tematiko »Evropa tu sem doma« pod mentorstvom Simone Uranc. Prav tako so se dijaki pogovarjali o aktualnih vprašanjih Evropske unije pod mentorstvom Manuele Gruber. Načrtujejo tudi razstavo v avli šole, kjer bodo s plakati predstavili izsledke pogovorov.

  • Letošnje leto je bilo razpisanih kar nekaj natečajev. Naši dijaki so se aktivno vključili z digitalno fotografijo pod mentorstvom Sonje Buhvald in literarnimi prispevki pod mentorstvom Tadeje Germadnik. Poslane fotografije si oglejte na strani http://sio.edus.si/foto/izpis2006.htm.

Aktivnosti šol so lahko ogledate na spletni strani http://sio.edus.si/Pomladnidan2006/aktivnosti/SS.htm .

Na razpolago je še veliko zanimivih aktivnosti, ki jih najdete na uradni strani Pomladnega dne. Več informacij pa lahko dobite tudi pri koordinatorici Sonji Buhvald.

Vabljeni ste, da spremljate oglasno desko Pomladnega dne v avli šole, kjer se bomo predstavljali vse do 9.maja.

Pomladni pozdrav vsem dijakom in profesorjem šole!

 
 
 

 

 

%d bloggers like this: